Followers

Wednesday, December 29, 2010

Tak suka jiran ? Jom buat cara ini

Assalamualaikum
Hai korang . Hari ni nak cerita sikit pasal jiran . Ha , korang mesti ada jiran kan . Kalau yang takda jiran tu mesti duduk kat hutan tu haa . Tapi ada gak jiran kat hutan tu , monyet2 tu haa , berlambak . tulaa jiran korang . Hehe . 

Korang kamcing tak dengan jiran ? Suke tak dengan jiran ? Kalau tak suka , korang kena tanam pokok besar2 then potong2 pastu buat jadi camni .

Pokok Bontot :P

Ehh , tak jelas ke Bontot tu ?Ya Allah korang ni . Nak tgk jugak bontot pokok ehh ? HAHA
 Nahh amek zoom sikit .

Hekkss , menonggeng tak ingat dunia . wiiwit sikit . 
Hehe . Amacam ? Alaa , cube lah . Terang2 tengok muka Uncle tu haa , mencebikk je . HAHA
idea ni sesuai la kalau korang nak perli dia . HAHA . maybe bontot jiran korang besa kan . So buat la . HAHA

Korang ada ke yang jenis tunjok bontot cam kat atas tuu ?
Kalau ada gua tabikk spring toink-toink kat korang . Ngeh3

Gambar Bonus : Gua rasa macam nak sepak terajang je kartun ni ha .
Dah tak reti tekan butan lift ke Cik Abg oi ? Nasib baik kartun . 

27 comments:

Nieza Micha said...

haha... kreatif tu... boleh la wat camni kat jiran... ngeh3... jaat nye...XD

NiNaBaNaNa said...

HAHAHA ! yeahh idea TERBAIK !
haha cara2 TERBAIK nak perli .
kahhh3
haha photo last sekali tuh
memang tak boleh blarr . haha
lawak :D

mish cokat said...

hha. terbaekk lahh. loike dis =)

eiysya zasya's said...

terbaik! mmg teliti ahh bontot tuh.. muahaha~


p/s: Istimewa lahir akhir tahun

dayanadarmawi said...

hott la pokok tu , nk knl boley ?? HAHA ^^

Nur Azila Ismail said...

hehe . boleh la kite buat dalam kelas 5 bestari . haha

Norizwan said...

ini kurang haaa namanya\ hehe...tapi kreatif...=)

Akmal Id said...

kreatifnyaaa ... haha ,, apala reaksi org tua tu tgk pokok yg indah tu ... XD

iwan_dextrous said...

hahaha..cool der..


Dextrous cyber life

twinkle twinkle said...

huhu unik aa ;D

M a W a D D a H said...

leh plak terfikir nak wat camtuh..:p

titirara said...

@Nieza Micha
Hehe , mau kene maki . hehe

titirara said...

@NiNaBaNaNa
Hehe . tahu takpe . takde koje aih kan . gambo last tu sesaje taruk , cam best je . toink2 . haha

titirara said...

@mish cokat
HAHA . thu takpe . cm nak kene penyepak je tgk gmbo last tu . haha

titirara said...

@eiysya zasya's
Arrhaha . ada gak nafsu ye kak ? tgk bontot pokok pon jadi laaa . ngeh3

titirara said...

@dayanadarmawi
woooo , nak ke ?
amek je la . tarok kat rumah . haha

titirara said...

@Nur Azila Ismail
Wohoho , kejam kott ? mau kene semburan ke ? wehehe

titirara said...

@Norizwan
Hehee . kurang haa takpe . jangan lebih . lalalala~

titirara said...

@Akmal Id
HAHA . org tue tu tak mara . malahan dia lagi membelai nya . wakaka

titirara said...

@iwan_dextrous iwan memang cool . tapi pakcik tu dah berbulu dah tu . wakaka

titirara said...

@twinkle twinkle
HAHA . pe yang unik ? jengjengjeng ^^

titirara said...

@M a W a D D a H
fikir2 dulu . hehe

lynn said...

kene buat keliling rumah tu tira..

padin said...

hahahaa macam best je untuk gambar bonus tu, nasib baik tempat kerja aku takde lif, ekekee

h A n Y S said...

ahahaahahahaha~ bongok lah katon tu~~!!!

sayangku said...

hahahahaha....hadoi..xleh blah btul..

!!- a.y.u -!! said...

hahaha mmg xble bla cartoon tuh.. pokok tu cam comel plak.. sgt kreatif.. hahaha